Λογότυπο ΣΑΧΤο 1982 δημιουργείται από τον Σταύρο Αθ. Χασιώτη και την Κυριακή Παπαδοπούλου Χασιώτη, ένα μικρό εργαστήριο παραγωγής πίτας, διαδεχόμενο τον παραδοσιακό οικογενειακό φούρνο (από το 1960).

Στη Ν. Ζερβού 84 στην Καλλιθέα, με μία γραμμή παραγωγής και δυνατότητα 6.000 πίτες ανά ώρα, η ΣΑΧ ξεκινάει την παραγωγή πίτας. Η εξέλιξη των εργασιών της επιχείρησης ακολουθεί σταθερή ανοδική πορεία. Η ζήτηση των προϊόντων της αυξάνεται κάθε χρόνο, καθώς και το πελατολόγιό της.

Το 2002 μεταφέρεται σε μεγαλύτερο κτίριο στην οδό Θέμιδος 3 στο Μοσχάτο, ώστε να μπορεί να καλύψει τη συνεχής αυξανόμενη ζήτηση.

Αυτοματοποιείται ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής με δυνατότητα 12.000 πίτες ανά ώρα. Διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που της παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στους παραγωγικούς της στόχους και στις απαιτήσεις της πελατείας της.

Στο πελατολόγιο της επιχείρησης συγκαταλέγονται μεγάλα και γνωστά ψητοπωλεία του ευρύτερου λεκανοπεδίου της Αττικής και των Μεσογείων. Το δίκτυο διανομής εξαπλώνεται και στην επαρχία, όπως Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα, στα νησιά του Ιονίου, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα.

Το 2004 η επιχείρηση τόλμησε να εξάγει το προϊόν της στην Αγγλία με επιτυχία.

Η επιχείρηση απασχολεί κατά μέσο όρο πενήντα (50) άτομα. Η επιλογή των πρώτων και βοηθητικών υλών γίνεται με αυστηρά κριτήρια, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 2011 η εταιρία μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην οδό Μπιχάκη 36, στον Άγ. Ιωάννη Ρέντη, ανταποκρινόμενη για μια ακόμη φορά στις μεγαλύτερες ανάγκες της αγοράς.

Ο εξοπλισμός ανανεώνεται δραστικά και η δυνατότητα παραγωγής φθάνει στις 25.000 πίτες ανά ώρα.

Στις χώρες που εξάγονται τα προϊόντα μας, περιλαμβάνονται η Ιταλία, Ρουμανία, Γερμανία, Βέλγιο, Δανία, Ελβετία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βουλγαρία, Ρωσία, Σερβία, Αυστραλία και Καναδάς.

Δώστε μας τώρα την παραγγελία σας!

Food Expo Greece 2016

Πρόσφατα Νέα

Νέα πιστοποίηση ISO 22000

Απρίλιος 2012. Η εταιρία μας απέκτησε την πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 22000.

Επιλογή Γλώσσας